Laatua lattiasta kattoon
yli 10-vuoden kokemuksella

Olemme tiili- ja huopakattojen pesuun ja pintakäsittelyihin erikoistunut yritys pääkaupunkiseudulta. Yrityksellämme on yli kymmenen vuoden kokemus kattojen pesuista ja pintakäsittelyistä. Henkilöstömme koostuu suomalaisista ammattilaisista, joilla on vankka kokemuspohja alalta ja halu tehdä työnsä huolellisesti.

Meille tärkeitä arvoja ovat huolellisuus, vastuullisuus ja asiakkaan kuunteleminen. Teemme työt sovitussa aikataulussa ja kaupanpäälle saatte vielä iloisen mielen! Laadukas työmme näkyy lopputuloksessa. Yrityksemme pystyy hinnoittelemaan laatutyönsä kilpailukykyisesti, sillä asiakas maksaa vain oikeasta työstä eikä byrokratiasta.

Meillä on laaja kokemus kattojen pesuista ja pintakäsittelyistä. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt. Tarjoamme asiakkaalle turvallista ja sujuvaa palvelua. Tarkkuus, huolellisuus ja laatu ovat ydinarvojamme, ne takaavat hyvän mielen niin asiakkaalle kuin meillekin.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein onnistumisen mittari. Kunnioitamme asiakkaan kotia ja kaikilla työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus. Yrityksellämme on vastuuvakuutus sekä erillinen asennusturvavakuutus, annamme kaikille palveluillemme 100% tyytyväisyystakuun. Katso referenssikohteitamme, niistä voit saada vinkkejä myös oman kattosi kunnostamiseen.

HelpBergin työstä saat aina valtion kotitalousvähennyksen. Toimitamme aina kirjallisen todistuksen ja erittelyn suoritetusta työstä, jolla saat tuntuvan veroedun. Hyödynnä tämä mahdollisuus ja säästät selvää rahaa. Etusi voi olla jopa 4800€ vuodessa/talous.

Lisätietoja meiltä tai verottajalta
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Suosittelemme

 
Image
Image
Image
Image
 
Image
Image
Image